Edullisemmat lainat liiton jäsenille

Moni liitto tarjoaa jäsenilleen erilaisia palveluja ja etuja. Tähän voidaan laskea mukaan esim. työttömyyskassa, työsuhdeneuvonta, urapalvelut, koulutus, vakuutuksia ja paljon muuta. Suomen Työterveyshoitajaliitto Ry tarjoaa kaikki yllä mainitut edut jäsenilleen. Sama liitto tarjoaa jäsenilleen myös edullisimpia pankkipalveluja. Danske Bank on ryhtynyt tarjoamaan liiton jäsenille edullisempaa kokonaisuutta. Muuta pankit eivät tähän ole ryhtyneet, vaan Danske Bank vaikuttaa olevan ainoa joka on tähän lähtenyt. Lisätietoa löydät liiton sivuilta: https://www.stthl.fi/jasenyys/jasenpalvelut/pankkipalvelut/

Danske Bankin edut jäsenille

Suurin etu minkä Danske Bank tarjoaa liiton jäsenille, on edullisempi asuntolaina. Tarjous koskee joko uutta lainaa tai nykyistä lainaa, jonka siirrät Danske Bankille. Alla vielä tarkemmat tiedot Danske Bankin eduista:

 • Asuntolainan saat aina edullisemmin
  • Jäsenenä saat aina automaattisesti alennusta asuntolainan marginaalista. Tässä tulee jo reilusti säästöä!
 • Asuntolainan nostamisesta ei tule kuluja
  • Säästö vähintään aina 300€. Et siis tarvitse maksaa asuntolainan toimitus- tai järjestelypalkkioita. Normaalisti tämä summa on 0,60% lainasummasta, kuitenkin aina vähintään 300€.
 • Päivittäisiin pankkiasioihin 50% alennus
  • Pankin normaalista päivittäispalvelupaketista saa alennusta 25-50% niin kauan kun lyhennät asuntolainaasi. Pakettiin sisältyy kaksi tiliä, kaksi korttia ja verkkopankkitunnukset.
 • Voit hakea lyhennysvapaita ilman kuluja
  • Sinulla on mahdollisuus hakea lyhennysvapaita jaksoja ilman minkäänlaista toimitusmaksua. Jaksot voivat olla 4-12kk pituisia ja normaalisti lyhennysvapaa jakso maksaa 180€. Jos joskus kaipaat talouteesi joustoa, haluat opiskella tai säästää rahaa, voit hakea lyhennysvapaata.
 • Sinulle sopiva maksuohjelma
  • Voit itse valita millä aikataululla haluat lyhentää asuntolainaasi. Voit esim. sopia lyhennysohjelmasta jossa lainan lyhennyserät ovat alussa pienempiä ja lyhennykset kasvavat vasta parin vuoden kuluttua. Näin saat laitettua enemmän rahaa sivuun tulevaisuutta varten.

Muiden lainojen kilpailuttaminen

Pankit tarjoavat myös usein muita luottoja, mutta samaan hintaan kuin muille asiakkaille. Jos tarvitset kulutusluottoa tai joustoluottoa arjen menoja varten, kannattaa sinun myös aina käydä läpi netin lainafirmat. Tämä vie kuitenkin aikaa, jos aiot käydä läpi jokaisen lainanmyöntäjän erikseen. Tätä varten markkinoilla on lainanvälittäjiä jotka tekevät työn puolestasi. Lainaneuvos on yksi palvelu joka auttaa sinua löytämään edullisimman lainan. Hakeminen ei sido sinua mihinkään, vaan voit hylätä tarjoukset jos saat esim. omasta pankista halvemman vaihtoehdon.